Liber la cele mai mari evenimente. Când ar putea avea loc Untold şi Neversea în 2021. Anunţul premierului

  • Cîţu a declarat că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea, nu vor putea fi organizate de la 1 iunie.
  • Cîţu a anunţat că o decizie privind organizarea de nunţi şi botezuri va fi luată vineri.
1461 afișări
Imaginea articolului Liber la cele mai mari evenimente. Când ar putea avea loc Untold şi Neversea în 2021. Anunţul premierului

Liber la cele mai mari evenimente. Când ar putea avea loc Untold şi Neversea în 2021. Anunţul premierului

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Constanţa, că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie, ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”

„Eu aşa sper şi aşa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Florin Cîţu.

Premierul  a mai precizat că o decizie privind organizarea de nunţi şi botezuri va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunţat-o şi astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuţiile cu INPS şi Ministerul Sănătăţii cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a spus premierul.

Despre petrecerile private, nunţile şi ceremoniile de botez, premierul a spus că acestea se vor relua „când ne vom vaccina.”

Florin Cîţu a mai afirmat că, în cel mai bun caz, acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de şeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici