VIDEO: Un clujean a fost prins sub un mal de pământ, la patru metri adâncime

  • Un bărbat din Cluj a fost prins sub un mal de pământ, luni seara, la patru metri adâncime.
  • O autospecială, un echipaj SAJ şi două buldoexcavatoare din cadrul Primăriei Tureni acţionează în aceste momente pentru a-l scoate
462 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Un clujean a fost prins sub un mal de pământ, la patru metri adâncime

O autospecială, un echipaj SAJ şi două buldoexcavatoare din cadrul Primăriei Tureni acţionează în aceste momente pentru a scoate un bărbat surprins sub un mal surpat de pământ, la o adâncime de circa 4 metri, este anunţul celor de la ISU Cluj.

Bărbatul era în stare de inconştienţă când au ajuns pompierii şi era acoperit de pământ până la nivelul gâtului.

Incidentul a avut loc între localităţile Tureni şi Petreşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici