Cluj: Senatorul PNL Marius Nicoară, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, după ce maşina pe care liberalul o conducea a lovit un autoturism care circula în faţa sa, în urma testării cu aparatul alcooltest reieşind că Nicoară cosumase băuturi alcoolice.

444 afișări
Imaginea articolului Cluj: Senatorul PNL Marius Nicoară, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane

Cluj: Senatorul PNL Marius Nicoară, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, accidentul a avut loc pe strada Eugen Ionesco din municipiul Cluj-Napoca, după ce maşina condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani a lovit autoturismul care circula în faţa sa.

“În jurul orei 23.45, pe strada Eugen Ionesco din Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Un barbat de 56 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionesco, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare, a lovit autoturismul care circula în faţa sa. În urma impactului, autoturismul acroşat, condus de un bărbat de 29 de ani, a fost proiectat în gardul din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferului de 29 de ani. Şoferul care ar fi produs accidentul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX Carmen Jucan.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că la volanul maşinii care a produs accidentul se afla senatorul liberal Marius Nicoară şi că în urma testării cu aparatul alcooltest a reieşit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit aceloraşi surse, medicii de la Institutul de Medicină Legală (IML) vor stabili ce îmbibaţie alcoolică avea senatorul Marius Nicoară în momentul în care a provocat accidentul.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, senatorul Marius Nicoară a confirmat că, vineri noapte, a provocat un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe şosea fiind polei.

El a mai spus că înainte de a se urca la volan a consumat un cocktail.

“Am venit spre casă, eram grăbit, era polei pe şosea, dar acum nu vreau să mă ascund în spatele poleiului, am mers eu prea tare pentru condiţiile meteo şi am lovit din spate o maşină. S-au făcut tot felul de speculaţii că eram băut, însă am consumat un cocktail înainte de a urca la volan, atât. Nici nu ştiu cât alcool avea acel cocktail, am fost testat cu aparatul alcooltest, iar eu am cerut să facem şi probe de sânge. Luni sau marţi voi primi probabil rezultatul. Cel pe care l-am lovit din spate era un taximetrist, care nu a fost rănit tare. Pagubele materiale sunt semnificative la maşina mea.”, a spus Marius Nicoară.

Nicoară a afirmat că circula cu aproximativ 50 de kilometri la oră, viteza fiind însă ”prea mare având în vedere că şoseaua era acoperită de gheaţă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici