CNAIR a inaugurat, noaptea şi cu întârziere, un tronson de 3,3 kilometri din Autostrada A3 - GALERIE FOTO

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepţionat, vineri seara, lucrările la sectorul de autostradă Bucureşti - Ploieşti, km 0+000 (Intersecţie Petricani) - km 3+325, Nod Centură Bucureşti şi Nod Moară Vlăsiei.

6199 afișări
Imaginea articolului CNAIR a inaugurat, noaptea şi cu întârziere, un tronson de 3,3 kilometri din Autostrada A3 - GALERIE FOTO

CNAIR a inaugurat, noaptea şi cu întârziere, un tronson de 3,3 kilometri din Autostrada A3

„Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizaţi, din apropierea strada Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură şi până în şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Gherghiţei”, au precizat reprezentanţii CNAIR.

La intersecţia cu Şoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecţie în „T” semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât şi de pe Şoseaua Petricani.

Proiectarea şi execuţiaacestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a anunţat, la data de 26 noiembrie, că această bucată de autostradă din A3, de la intrarea în Bucureşti, va fi gata până la 1 decembrie.

SURSA: Pagina FB a CNADNR 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici