CNSAS: Doru Giugula a fost colaborator al Securităţii

Colegiul CNSAS a decis, în şedinţa de marţi, cu majoritate de voturi, că Doru Giugula, avocat şi fost şef al grupului PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a fost colaborator al Securităţii.

8 afișări
Imaginea articolului CNSAS: Doru Giugula a fost colaborator al Securităţii

CNSAS: Doru Giugula a fost colaborator al Securităţii

Surse din Colegiu au declarat agenţiei MEDIAFAX că numele lui Giugula apare în mai multe dosare care se găsesc în arhiva fostei Securităţi şi în care se precizează că acesta a fost ofiţer de Securitate.

Conform site-ului PSD, Doru Giugula este prim-vicepreşedintele Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morală a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici