FOTO   Coadă la grădiniţă. Sute de părinţi s-au grăbit să îşi ducă copiii la grădiniţă, în prima zi

  • În judeţul Timiş sunt 200 de grădiniţe de stat şi private, la care sunt înscrişi 15.000 de copii
  • La Grădiniţa Giroc, sunt 700 de copii, iar 50% dintre ei au venit în prima zi de la deschidere
  • Grădiniţa are un singur medic care se ocupă de triajul copiilor
433 afișări
Imaginea articolului Coadă la grădiniţă.  Sute de părinţi s-au grăbit să îşi ducă copiii la grădiniţă, în prima zi

Coadă la grădiniţă

La grădiniţa din Giroc, de lângă Timişoara, s-a format coadă.nŞi nu e o glumă.mSute de părinţi au venit de la prima oră, să îi lase pe cei mici.

„Noi am încercat să facem tot posibilul să nu se întâmple acest lucru, dar sunt foarte mulţi copii. Ei sunt în număr de 350, astăzi în grădiniţă, şi avem un singur reprezentant, o doamnă asistentă care face acest triaj şi mă gândesc că din acest motiv s-a creat această ambuscadă”, explică directoarea Grădiniţei Giroc, Mihaela Pascu. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici