ANM: Cod galben de ceaţă în 15 judeţe din România. Vizibilitatea scade izolat sub 50 de metri

Meteorologii au extins avertizările cod galben de ceaţă, fiind vizate de această dată localităţi din 15 judeţe. În unele locuri vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri.

370 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod galben de ceaţă în 15 judeţe din România. Vizibilitatea scade izolat sub 50 de metri

Cod galben de ceaţă în patru judeţe

Până la ora 10.00, Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă ceaţă în localităţi din judeţele Alba, Braşov, Mureş, Sibiu, Bacău, Galaţi, Vrancea, Iaşi, Vaslui şi Covasna.

De asemenea, până la ora 9.30 sunt vizate şi localităţi din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit unor avertizări anterioare, judeţele vizate de codul galben erau Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita.

Potrivit ANM, în zonele aflate sub atenţionare, ceaţa scade vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Şi poliţiştii au precizat că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrada A2, între localitatea Lehliu Gară, jud. Călăraşi, şi Cernavodă, jud. Constanţa, dar şi pe tronsonul kilometric 26 -20, pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui, în zona localităţilor Cernica şi Brăneşti, judeţul Ilfov.

Taguri:
avertizare,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici