CODUL GALBEN de ninsori şi vânt în 10 judeţe din est şi sud-est, prelungit până marţi dimineaţă

Zece judeţe din estul şi sud-estul ţării sunt sub cod galben de ninsori şi vânt până marţi, la ora 6.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

343 afișări
Imaginea articolului CODUL GALBEN de ninsori şi vânt în 10 judeţe din est şi sud-est, prelungit până marţi dimineaţă

CODUL GALBEN de ninsori şi vânt în 10 judeţe din est şi sud-est, prelungit până marţi dimineaţă

Atenţionarea este valabilă pentru judeţele Iaşi, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi.

În intervalul menţionat, în sudul şi în estul Moldovei, în Dobrogea şi în estul Munteniei vor fi ninsori locale, iar vântul, deşi în diminuare, va mai prezenta intensificări cu viteze ce vor atinge, în special în prima parte a nopţii, 50 - 60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici