Coloane de maşini pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei

Traficul rutier este intens, miercuri, pe DN1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană la Comarnic şi la Buşteni.

137 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei

Coloane de maşini pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, miercuri, că pe DN1 Ploieşti - Braşov traficul rutier este intens către zona montană, circulându-se în coloană la Comarnic, de la km 100, până la km 106.

De asemenea, la Buşteni sunt coloane de maşini de la km 125, până la km 130, pe urcare şi de la km 138, până la km 132, pe coborâre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici