Constanţa: Activitatea portuară, sistată dimineaţă din cauza ceţii, a fost reluată

Porturile maritime constănţene au fost redeschise, joi, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate de dimineaţă din cauza ceţii dense.

18 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Activitatea portuară, sistată dimineaţă din cauza ceţii, a fost reluată

Constanţa: Activitatea portuară, sistată dimineaţă din cauza ceţii, a fost reluată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, manevrele au fost reluate, rând pe rând, în Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia, după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Activitatea portuară fusese suspendată în porturile constănţene în cursul dimineţii, începând cu ora 07.50, din cauza vizibilităţii scăzute, de sub o jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă densă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici