Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Portul Midia şi Portul Constanţa Sud - fluvial au fost închise, în noaptea de luni spre marţi, din cauza vântului puternic, care sufla din sector sud-estic cu până la 60 - 70 de kilometri la oră.

8 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit directorului Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, la ora 22.45 au fost suspendate manevrele în Portul Midia, iar în jurul orei 00.30 au fost suspendate manevrele şi în Portul Constanţa Sud - fluvial, deoarece vântul sufla cu forţa şapte pe scara Beaufourt. De asemenea, din acelaşi motiv, au fost restricţionate şi manevrele pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea.

Portul Constanţa Sud - fluvial a fost redeschis în cursul dimineţii de marţi, în jurul orei 02.30, la fel şi traficul de barje prin ecluza de la Agigea. Manevrele au fost reluate şi în Portul Midia, în jurul orei 06.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici