Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Traficul maritim în porturile Constanţa Sud, Constanţa Nord, Mangalia şi Midia a fost redeschis joi dimineaţă, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

159 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Porturile constănţene, închise miercuri dimineaţă din cauza viscolului, au redevenit funcţionale joi, de la ora 7.15.

Centrul Infotrafic a precizat că traficul fluvial rămâne în continuare închis.

Porturile constănţene au fost închise miercuri dimineaţă, atât pentru traficul maritim, cât şi pentru cel fluvial, iar pe canalele Dunăre-Marea Neagră şi Sulina-Bara Sulina au fost suspendate manevrele, din cauza viscolului.

Porturile constănţene au mai fost închise de vineri noapte până luni după-amiază, din cauza vântului foarte puternic, care sufla la rafală cu viteze de 70 - 80 km/h.

Judeţele Constanţa, Brăila, Tulcea, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi au fost sub avertizare cod roşu de viscol, miercuri, între orele 15.00 şi 22.00. Cele şase judeţe, precum şi Vrancea şi Galaţi sunt de miercuri, ora 22.00, până joi, la ora 10.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici