Contribuţiile de sănătate pentru pensiile pornind de la 740 de lei, menţinute şi anul viitor

Guvernul va menţine şi anul viitor decizia ca pentru pensiile pornind de la 740 lei să fie achitate contribuţii sociale de sănătate, a declarat, joi, premierul Emil Boc, la Realitatea TV.

328 afișări
Imaginea articolului Contribuţiile de sănătate pentru pensiile pornind de la 740 de lei, menţinute şi anul viitor

Contribuţiile de sănătate pentru pensiile pornind de la 740 de lei, menţinute şi anul viitor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Guvernul a decis, la sfârşitul anului trecut, ca pensionarii cu venituri pornind de la 740 lei şi revoluţionarii, cu excepţia celor răniţi, să achite, de la 1 ianuarie 2011, contribuţii sociale de sănătate, numărul contribuabililor incluşi astfel în baza de impozitare fiind de două milioane persoane.

Statul estimează că va încasa din aceste contribuţii suplimentare 1,4 miliarde lei anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici