Copacii rupţi de vânt în Capitală au avariat opt maşini

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au intervenit în ultimele 24 de ore pentru îndepărtarea a 22 copaci căzuţi pe carosabil şi pe opt maşini şi a doi stâlpi rupţi din cauza vântului puternic.

142 afișări
Imaginea articolului Copacii rupţi de vânt în Capitală au avariat opt maşini

Copacii rupţi de vânt în Capitală au avariat opt maşini

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au intervenit în ultimele 24 de ore pentru îndepărtarea a 20 de copaci căzuţi pe carosabil şi pe opt autoturisme, doi stâlpi rupţi şi alţi doi copaci căzuţi pe carosabil în judeţul Ilfov.

Intervenţiile s-au desfăşurat în intervalul 24.01 ora 07:00 - 25.01 ora 07:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici