Cozi la vama Halmeu. Şoferii de camioane aşteaptă peste o oră pentru a intra în ţară

Şoferii de camioane aşteaptă, vineri, peste o oră pentru a intra în România, prin vama Halmeu din judeţul Satu Mare. Cozi s-au format şi la celelalte puncte de trecere a frontierei.

211 afișări
Imaginea articolului Cozi la vama Halmeu. Şoferii de camioane aşteaptă peste o oră pentru a intra în ţară

Cozi la vama Halmeu. Şoferii de camioane aşteaptă peste o oră pentru a intra în ţară

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, vineri, timpii de aşteptare la vama Halmeu era de peste 60 de minute pentru şoferii de camioane.

Pe sensul de ieşire, camioanele aşteaptă la Halmeu 30 de minute.

Cozi mari la intrare sunt şi la Vama Calafat, timpii de aşteptare ajungând la 40 de minute, dar şi la Galaţi şi Giurgiu.

 

 

Taguri:
vamă,
camioane,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici