Credite C.A.R. cu acte false în Bucureşti şi în alte câteva judeţe. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro

Mai multe persoane din oraşul Bucureşti şi din judeţele Călăraşi, Dâmboviţa şi Ilfov sunt bănuite că au făcut credite la CAR cu documente false, provocând un prejudiciu de peste un milion de euro.

752 afișări
Imaginea articolului Credite C.A.R. cu acte false în Bucureşti şi în alte câteva judeţe. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro

Credite C.A.R. cu acte false. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro

Poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova-Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, astăzi, şapte percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa şi Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciune, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.

La finalul percheziţiilor, opt persoane vor fi duse la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.

Potrivit anchetatorilor „din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2022, persoanele bănuite ar fi solicitat şi obţinut 163 de credite de la mai multe C.A.R.-uri din ţară, folosind documente care conţineau date nereale privind condiţiile necesare obţinerii împrumuturilor.”

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.700.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
car,
prejudiciu,
frauda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici