Crimă anunţată la un post de televiziune din România. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului

  • Un bărbat din Iaşi a sunat la un post de televiziune pentru a anunţa că şi-a ucis mama.
  • Angajaţii postului au sunat imediat la 112, iar echipajele care au mers la adresa indicată au aflat că bărbatul nu glumise.
6262 afișări
Imaginea articolului Crimă anunţată la un post de televiziune din România. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului

Crimă anunţată la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului

Crima a avut loc într-un cartier al oraşului Iaşi. Bărbatul şi-ar fi omorât mama cu un cuţit şi apoi a sunat la postul de televiziune.

„Un bărbat a sunat la Naşu tv şi a spus că şi-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea tv şi am trimis acolo echipaje şi poliţia. Un nou mod de anunţ al situaţiilor de urgenţă”, a anunţat Diana Cimpoeşu, şeful UPU SMURD Iaşi.

Trupul femeii a fost găsit în casă. Criminaliştii au deschis o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici