Cuburi Rubik în valoare de aproximativ 28.800 euro, susceptibile de contrafacere, reţinute la vamă

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit 2.880 bucăţi de cuburi Rubik, susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 28.800 euro, în cadrul controlului efectuat asupra unui container sosit din China, informează un comunicat transmis de MFP.

698 afișări
Imaginea articolului Cuburi Rubik în valoare de aproximativ 28.800 euro, susceptibile de contrafacere, reţinute la vamă

Cuburi Rubik în valoare de aproximativ 28.800 euro, susceptibile de contrafacere, reţinute la vamă

În data de 18 aprilie 2019, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, au reţinut 2.880 de bucăţi de jocuri educative (cuburi Rubik), în cadrul unui control fizic, efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul social în Piteşti, judeţul Argeş. Bunurile au fost considerate susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală mărcii Rubik.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 28.800 de euro.

Autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute, în vederea supunerii unor expertize, la finalizarea acesteia urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici