Cum a comentat Ponta plângerea penală depusă de Dan Diaconescu împotriva sa

Premierul Victor Ponta a comentat plângerea penală depusă de Dan Diaconescu la adresa sa şi a fostului şef al OPSPI Remus Vulpescu. Dan Diaconescu a declarat că nu s-a gândit să renunţe la plângerile penale împotriva premierului şi Remus Vulpescu, ci doar a aşteptat ca zilele să treacă pentru a strânge "motivele şi probele" necesare incriminării Guvernului.

2277 afișări
Imaginea articolului Cum a comentat Ponta plângerea penală depusă de Dan Diaconescu împotriva sa

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta a declarat că doreşte să îşi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale ţării şi nu cu plângerea penală depusă de Dan Diaconescu, arătând că ar fi extraordinar dacă problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva "doar cu circ".

"Dacă s-ar rezolva problemele României cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultură doar cu circ, ar fi extraordinar. Din păcate nu se rezolvă şi daţi-mi voie să îmi consum cea mai mare parte din timp pentru ceea ce cred că este important pentru ţară", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Bratislava în care a fost solicitat să comenteze plângerea penală depusă de Dan Diaconescu la adresa sa.

Ponta s-a aflat joi şi vineri la Bratislava, unde a participat la o nouă reuniune a prim-miniştrilor din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii", la care s-a discutat, în prezenţa preşedinţilor Comisiei Europene şi Parlamentului European, despre fondurile comunitare.

Dan Diaconescu a venit, vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a depune plângere penală la adresa premierului Victor Ponta şi a fostului şef al OPSPI Remus Vulpescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici