Cum circula metroul în noaptea de Înviere. Programul anunţat de Metrorex

În noaptea de Înviere, garniturile de metrou vor circula la un interval de aproximativ zece minute, până la ora 1.00, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute, potrivit Metrorex.

364 afișări
Imaginea articolului Cum circula metroul în noaptea de Înviere. Programul anunţat de Metrorex

Cum circula metroul în noaptea de Înviere. Programul anunţat de Metrorex

În noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Reprezentanţii Metrorex precizează că, pentru siguranţa călătorilor, este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

În perioada 26- 30 aprilie şi 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici