Cum pot şoferii să îşi şteargă istoricul accidentelor, pentru a plăti RCA mai ieftin

Ca să plătească mai puţin pentru asigurarea RCA, şoferii ar putea avea posibilitatea să îşi "şteargă" istoricul accidentelor auto. În prezent, companiile de asigurări majorează tarifele RCA pe baza daunalităţii clientului.

5417 afișări
Imaginea articolului Cum pot şoferii să îşi şteargă istoricul accidentelor, pentru a plăti RCA mai ieftin

Cum pot şoferii să îşi şteargă istoricul accidentelor, pentru a plăti RCA mai ieftin (Imagine: Shutterstock)

Un accident minor îi poate scumpi poliţa RCA unui şofer chiar şi cu câteva zeci de procente. Ca sa nu se mai ajungă la aşa ceva, Autoritatea de Supraveghere Financiară propune ca şoferii să îşi poată răscumpăra greşelile auto.

Dacă aleg să plătească pentru reparaţii în locul companiei de asigurări, incidentul este eliminat din istoric, anunţă televiziunile de ştiri.

Citeşte articolul integral pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici