Cum poţi ajunge la poliţie după ce ai făcut o simplă comandă pentru o maşină. Ce a păţit o tânără din Bucureşti la scurt timp după ce a urcat în automobil

O tânără din Bucureşti a avut parte de o experienţă neplăcută după ce a chemat o maşină prin una dintre aplicaţiile de car-sharing.

3323 afișări
Imaginea articolului Cum poţi ajunge la poliţie după ce ai făcut o simplă comandă pentru o maşină. Ce a păţit o tânără din Bucureşti la scurt timp după ce a urcat în automobil
Tânara susţine că a fost agresată fizic de un şofer Bolt care iniţial îi refuzase comanda. Aceasta şi-a povestit întreaga păţanie pe Facebook în cursul zilei de marţi. Compania Bolt a răspuns printr-un mesaj la postarea tinerei prin care îi sunt oferite scuze. De asemenea, compania a precizat că respectivul şofer a fost blocat şi nu mai poate efectua alte curse.
 
”În jurul orei 14.00, comand un Bolt în Sector 4, la cafeneaua ONG-ului la care lucrez. Aşteptam un VW Jetta cu numere de Mureş, condus de Adrian. Mă uit stânga-dreapta, nimic. Îl sun pe şofer, îmi închide. În aplicaţie îmi scria că şoferul mi-a anulat cursa pe motiv de neprezentare şi că mi s-a extras din cont o sumă din oficiu. Mă grăbeam. Comand o altă maşină. Tot el îmi acceptă cursa. Îl sun iar. - Unde sunteţi? - Pe Şerban Vodă. - Eu v-am chemat pe Petru Cercel.  - Bine. Vă caut. Mi-am dat seama că nu l-am văzut de prima dată pentru că, nu doar că nu a venit la punctul indicat, dar avea şi alte numere de înmatriculare.
 
Urc în maşină.   -Domnule, de ce aţi anulat cursa şi mi-aţi încasat banii dacă nu aţi venit unde am pus pin-ul şi mai aveţi şi alte numere de înmatriculare decât cele din aplicaţie? Cum era să vă găsesc?   Enervat, îmi spune că sunt o tupeistă şi o nesimţită şi să cobor din maşină că el nu mă duce nicăieri. Dă să anuleze cursă pe motiv, din nou, de neprezentare.   - Eu nu cobor. Mi-aţi acceptat cursa, vă rog să mă duceţi. Cum să ziceţi că eu nu m-am prezentat la comanda, dacă sunt aici, în maşina dvs.?   S-a enervat şi mai tare, a coborât din maşină, a deschis portiera mea şi m-a smucit de un braţ. M-am tras şi am urlat să nu pună mâna pe mine, moment în care m-a tras iar şi m-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul maşinii. M-a tras din maşină şi m-a trântit pe jos în stradă. M-am ridicat, timp în care a demarat în trombă”, şi-a început tânara povestea.
 
 

 
Aventura a continut până târziu în seara pentru că victima a fost să depună plângere la poliţie, dar şi la INML pentru a obţine un certificat medico-legal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici