Cursă Tarom Bucureşti - Iaşi, întoarsă din drum

O cursă Tarom pe ruta Bucureşti - Iaşi a fost întoarsă din drum, vineri, la aproximativ o oră de la decolarea de pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, după ce echipajul a semnalat că ar exista probleme tehnice, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

28 afișări
Imaginea articolului Cursă Tarom Bucureşti - Iaşi, întoarsă din drum

Cursă Tarom Bucureşti - Iaşi, întoarsă din drum (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Iordache, aeronava a revenit pe Aeroportul "Henri Coandă" pentru verificări, în timpul cărora cei 22 de pasageri din avion au fost debarcaţi.

Iordache a mai spus că după ce specialiştii au constatat că nu sunt probleme la aeronavă, aceasta a decolat din nou spre Iaşi, în jurul orei 23.15, cu toţi cei 22 de pasageri la bord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici