Cutremur cu magnitudinea de 3,6 în Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter a avut loc duminică seara în judeţul Buzău, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

519 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 3,6 în Buzău

Cutremur cu magnitudinea de 3,6 în Buzău

Potrivit seismologilor, cutremurul a avut loc în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, la ora 21.55.

Seismul a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Braşov (62 km), Ploieşti (62 km), Bucureşti (115 km), Brăila (129 km), Bacău (130 km), Galaţi (132 km, Piteşti (135 km), Sibiu (176 km).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
buzău,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici