Cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter în Vrancea, la adâncime de doar 30 de kilometri

Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter a avut loc sâmbătă, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la o adâncime de doar 30 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

867 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter în Vrancea, la adâncime de doar 30 de kilometri

Cutremur de 3,7 pe scara Richter în Vrancea, la adâncime de doar 30 de kilometri

Potrivit INCDFP, cutremurul avut loc sâmbătă, la ora 13. 56, în Vrancea şi a avut magnitudinea 3,7 pe scara Richter.

Seismul s-a produs la o adâncimea de doar 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraşelor Odobeşti (7 km), Panciu (11 km), Mărăşeşti (13 km), Focşani (13 km), Adjud (30 km).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici