Cutremur de 2,9 grade pe scara Richter în Vrancea

Un cutremur de 2,9 grade pe scara Richter a avut loc luni seara în judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

3773 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 2,9 grade pe scara Richter în Vrancea

Cutremur de 2,9 grade pe scara Richter în Vrancea

Potrivit seismologilor, cutremurul s-a produs la ora 18.48, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 146 de kilometri.

Seismul a avut loc în apropierea oraşelor Braşov (71 km), Ploieşti (90 km), Bacău (103 km), Galaţi (121 km), Brăila (122 km), Bucureşti (142 km), Piteşti (159 km), Iaşi (185 km.

Acesta este al doilea cutremur înregistrat luni în Vrancea. Primul a avut loc la 12.54 şi a avut 3,7 grade pe scara Richter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
vrancea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici