NEWS ALERT  Cutremur de 4 grade pe scara Richter în Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs în apropiere de Varlaam, Buzău, la ora 14:09.

1028 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 4 grade pe scara Richter în Buzău

În ziua de 11.03.2023, 14:09:17 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZĂU un cutremur mediu cu magnitudinea de 4.1 grade pe scara Richter, la adâncimea de 124,581 km.

Cutremurul s-a produs la 54 km la sud-est de Sfântu-Gheorghe, 57 km la est de Braşov, 60 km la nord-vest de Buzău, 68 km vest de Focşani, 72 km la nord de Ploiesti, 98 km  la nord de Targoviste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
buzau

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici