Cutremur în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău

  • Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs luni la ora 14.19, în zona seismică Vrancea.
  • Seismul a avut magnitudinea de 3,4 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri.
734 afișări
Imaginea articolului Cutremur în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău

Sursa foto: profimedia

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs luni la ora 14.19, în zona seismică Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea de 3,4 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64 km E de Braşov, 67 km NE de Ploieşti, 120km N de Bucureşti, 125 km S de Bacău, 126km V de Brăila, 129 km V de Galaţi, 140 km NE de Piteşti, 178 km E de Sibiu, 185 km N de Ruse şi 207 km SV de Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici