Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă cumpără maşini în valoare de 12,5 milioane de lei

Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) urmează să achiziţioneze, prin licitaţie publică, autospeciale în valoare de 12,5 milioane de lei, achiziţia fiind necesară, printre altele, "contracarării factorilor de risc la adresa securităţii naţionale şi europene", potrivit MAI.

163 afișări
Imaginea articolului Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă cumpără maşini în valoare de 12,5 milioane de lei

Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă cumpără maşini în valoare de 12,5 milioane de lei (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Conform reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI), maşinile vor fi cumpărate printr-o licitaţie publică deschisă, care se va finaliza cu încheierea unui acord cadru pe o perioadă de doi ani.

"Achiziţia este motivată de necesitatea desfăşurării în bune condiţii a misiunilor specifice, a măsurilor de sprijinire a structurilor MAI şi a unităţilor de Parchet, precum şi a activităţilor de cooperare cu alte structuri informative naţionale şi cu instituţii similare din străinătate, în vederea prevenirii, combaterii şi contracarării marii criminalităţi şi a factorilor de risc la adresa securităţii naţionale şi europene", a anunţat MAI.

Reprezentanţii ministerului au explicat că ultimele achiziţii de autospeciale cu "caracteristici tehnice ridicate" au fost făcute în perioada 2006-2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici