Video Deţinutul evadat din Penitenciarul Focşani, prins după şase ore | FOTO, VIDEO

Tânărul care a evadat, joi, din punctul de lucru exterior de pe raza localităţii Dumbrăviţa, judeţul Vrancea, a fost prins după aproximativ şase ore şi reîncarcerat în Penitenciarul Focşani.

982 afișări

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, a părăsit punctul de lucru exterior de pe raza localităţii Dumbrăviţa, joi, în jurul orei 13.15.

„În jurul orei 13,15, s-a constatat că deţinutul Constantin Ionuţ Răzvan, în vârstă de 25 ani, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, fără antecedente penale, a părăsit punctul de lucru”, au declarat reprezentanţii Penitenciarului.

Bărbatul ispăşea pedeapsa în regim semideschis şi desfăşura activităţi lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani din localitatea Dumbrăviţa.

Pentru prinderea deţinutului şi reîncătuşarea lui, au fost blocate căile de acces – posibile direcţii de deplasare, a fost alarmat personalul penitenciarului şi s-au trimis de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii.

La acţiuni participă şi Poliţia şi Jandarmeria Vrancea.

Potrivit autorităţilor, „părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”.

Conducerea penitenciarului a dispus verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici