DIICOT oferă primele informaţii despre conţinutul raportului protestului din 10 august 2018. Ce ar fi, de fapt, documentul

DIICOT anunţă că raportul protestului 10 august, intitulat ”Informarea privind manifestaţia de protest desfăşurată în municipiul Bucureşti în data de 10.08.2018”, şi declasificat de MAI cuprinde evaluări cu privire la modul de derulare a evenimentelor şi intervenţia forţelor de ordine.

4696 afișări
Imaginea articolului DIICOT oferă primele informaţii despre conţinutul raportului protestului din 10 august 2018. Ce ar fi, de fapt, documentul

DIICOT oferă primele informaţii despre conţinutul raportului protestului din 10 august 2018

DIICOT anunţă, într-un comunicat de presă, raportul protestului din 10 august este un înscris intitulat ”Informarea privind manifestaţia de protest desfăşurată în municipiul Bucureşti, în data de 10.08.2018”.

Acesta a fost declasificat de către M.A.I. joi şi, potrivit DIICOT, „nu cuprinde date referitoare la implicarea unor persoane fără atribuţii în activitatea de gestionare a intervenţiei jandarmeriei în timpul protestelor, ci evaluări contextuale cu privire la modul de desfăşurare a evenimentelor şi cu privire la capacitatea de reacţie a forţelor de ordine”.

„Afirmaţiile în sensul că ”potrivit unor surse din DIICOT, Mihai Valeriu ar fi ţinut permanent legătura cu Liviu Dragnea şi liderii huliganilor” nu au un fundament real”, mai arată DIICOT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici