Directorul MŢR, deranjat de un incident în avion: Invitaţii lui Buşoi au făcut scandal. Numai mitocani

Directorul Muzeului Ţăranului Român, Virgil Ştefan Niţulescu, a povestit că 55 de invitaţi ai eurodeputatului Cristian Buşoi au făcut scandal în avionul cu care se întorceau de la Bruxelles. ”O atmosferă de stadion, de Liga a III-a, urlete, glume proaste şi înjurături”, a evocat el.

3822 afișări
Imaginea articolului Directorul MŢR, deranjat de un incident în avion: Invitaţii lui Buşoi au făcut scandal. Numai mitocani

Directorul MŢR, deranjat de un incident în avion: Invitaţii lui Buşoi au făcut scandal. Numai mitocani

”În avionul de întoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitaţi (pe banii Parlamentului) de Cristian Buşoi la Parlamentul European, ca să vadă cum se munceşte acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodată, la un asemenea meci, dar aşa îmi imaginez): urlete, cîntece (imnul PD-L, ăla cu omul bun) cîntate ca la crăşmă, glume proaste şi înjurături la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Pârvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau în avion), Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea (ăştia doi nu erau)”, a povestit pe Facebook Virgil Ştefan Niţulescu.

El a precizat că toţi ceilalţi pasageri erau enervaţi.

”Ce 55 au protestat că mîncarea şi vinul servite nu erau îndeajuns de bogate... Culmea a fost că, în momentul în care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat să îşi ia bagajele. Însoţitoarele i-au rugat să se aşeze, pentru că avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocănii. Pînă la urmă, pilotul a oprit avionul şi a refuzat să se mai mişte, până cînd nu s-au aşezat toţi pasagerii pe scaune. Alte înjurături. Tot scandalul a duret 15 minute. Au urmat îmbrînceli. Cei 55 vroiau să iasă primii din avion. În fine. N-am mai văzut aşa ceva, într-un avion Tarom. Problema mea e alta: îl cunosc de mult pe Cristi Buşoi. E un om civilizat şi bine crescut. Cum naiba a putut să invite un asemenea om numai mitocani, ca să îi înveţe cum se face campania electorală pentru europarlamentare? Cu ăştia vrea PNL să facă o campanie decentă?”, a adăugat directorul MŢR.

Europarlamentarul Maria Grapini a confirmat, într-un comentariu, veridicitatea informaţiilor.

”Confirm cele spuse. Atâta lipsă de civilizaşie şi atâta mitocănie nu am văzut. păcat! În avion era şi un comisar şi alte persoane străine! Asta e imaginea care vrea să o facă pnl în Europa?”, a comentat Grapini.

Cristian Buşoi a spus că relatarea directorului MŢR este ”exagerată”.

“Sunt în acţiuni prelectorale în Ialomiţa şi Brăila, nu am putut verifica informaţia foarte bine, înţeleg de la colegii mei că este exagerată aceasta relatare, dar dacă a fost cineva care a avut o atitudine nepotrivită, voi cere să se ia măsuri”, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Buşoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici