Doi băieţi, de 3 şi 5 ani, s-au intoxicat cu soluţie pentru purici. Au fost preluaţi de un echipaj al Ambulanţei

  • Doi băieţi din localitatea Drânceni, judeţul Vaslui, s-au intoxicat cu soluţie împotriva puricilor.
  • Cei doi au preluaţi conştienţi de un echipaj al Ambulanţei.
  • Copiii s-ar fi intoxicat după ce bunica lor a stropit cu o soluţie împotriva puricilor.
267 afișări
Imaginea articolului Doi băieţi, de 3 şi 5 ani, s-au intoxicat cu soluţie pentru purici. Au fost preluaţi de un echipaj al Ambulanţei

Doi băieţi, de 3 şi 5 ani, s-au intoxicat cu soluţie pentru purici. Au fost preluaţi de un echipaj al Ambulanţei

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Vaslui, cei doi copii din Drânceni s-aut intoxicat cu substanţe organo-fosforice, după ce bunica lor a stropit cu o soluţie împotriva puricilor.

Cei doi băieţi, cu vârste de 3 şi 5 ani, au fost preluaţi conştienţi de un echipaj al Ambulanţei.

„S-a făcut solicitare pentru transfer la Sfânta Maria din Iaşi cu echipaj C2”, au mai transmis reprezentanţii SAJ Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici