Doi bărbaţi din Argeş au murit după ce s-au intoxicat într-un butoi cu borhot

Doi bărbaţi din localitatea Vedea, judeţul Argeş, au murit, duminică seara, după ce s-au intoxicat într-un butoi cu borhot, aflat în gospodăria unuia dintre ei.

3164 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Argeş au murit după ce s-au intoxicat într-un butoi cu borhot

Doi bărbaţi din Argeş au murit după ce s-au intoxicat într-un butoi cu borhot

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş au declarat pentru MEDIAFAX că unul dintre cei doi bărbaţi a căzut în butoiul cu borhot, iar un vecin a sărit după el să-l ajute.

În cazul celor doi bărbaţi, în vârstă de 44, respectiv 70 de ani, manevrele de resucitare au fost în zadar.

Cei doi au murit, cel mai probabil, asfixiaţi de vapori de alcool.

Poliţiştii au început o anchetă în caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici