Doi bărbaţi din Caracal au fost reţinuţi după ce au răpit o femeie

  • Doi bărbaţi, de 31 şi 50 de ani, ambii din Caracal, au fost reţinuţi de poliţiştii din Olt, fiind acuzaţi că au răpit o femeie din Corabia.
  • Potrivit IPJ Olt, un bărbat de 56 de ani din oraşul Corabia a anunţat, marţi, la 112, că mai multe persoane i-au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-o maşină albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută.
441 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Caracal au fost reţinuţi după ce au răpit o femeie

Doi bărbaţi din Caracal au fost reţinuţi după ce au răpit o femeie

Poliţiştii au depistat maşina în Caracal. În maşină, oamenii legii au găsit patru bărbaţi, precum şi pe concubina apelantului.

În urma audierilor, poliţiştii au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore doi bărbaţi, de 31 şi 50 de ani, ambii din Caracal, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu.

Aceştia vor fi prezentaţi joi Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici