Doi morţi şi un rănit pe DN 28, în Iaşi. Accidentul s-a petrecut pe fondul unei depăşiri neregulamentare

Două persoane au murit şi alta a fost rănită, marţi noaptea, pe DN 28, în localitatea Struga, din judeţul Iaşi, după o depăşire neregulamentară.

880 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi un rănit pe DN 28, în Iaşi. Accidentul s-a petrecut pe fondul unei depăşiri neregulamentare

Sursa foto: Facebook / DRDP Iasi Oficial

Accidentul de pe DN 28, din Strunga, judeţul Iaşi, s-a soldat cu decesul a două persoane, spun reprezentanţii DRDP Iaşi.

Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil uscat, cel ai probabil din cauza unei depăşiri neregulamentare, pe un sector marcat cu linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate.

La ora transmiterii ştirii, traficul se desfăşoară pe un sens, dirijat de Poliţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici