Furt de apă în Dolj pentru udatul grădinilor. Zeci de branşamente ilegale la reţeaua de apă, descoperite în urma unei acţiuni de control

  • Zeci de branşamente ilegale la reţeaua de apă dintr-o comună din judeţul Dolj au fost desfiinţate în urma unei acţiuni de control.
  • Rezultatele acţiunii vor fi trimise poliţiştilor şi procurorilor.
3495 afișări
Imaginea articolului Furt de apă în Dolj pentru udatul grădinilor. Zeci de branşamente ilegale la reţeaua de apă, descoperite în urma unei acţiuni de control

Sursa foto: Mediafaxfoto

Acţiunea pentru eliminarea branşamentelor ilegale a avut loc miercuri în localitatea Bârca.

Potrivit reprezentanţilor companiei de apă, operaţiunea a fost organizată ca urmare a creşterii exagerate a consumului de apă. În timpul acţiunii au fost descoperite numeroase branşamente ilegale.

„Angajaţii Companiei au depistat foarte multe braşamente frauduloase. Este vorba despre localnici care, folosind instalaţii improvizate, foloseau apa din reţeaua publică pentru udatul culturilor, grădinilor sau în alte activităţi, fără să fie contorizaţi, şi, foarte important, generând o creştere majoră a consumului. Aceste activităţi au un impact major asupra tuturor utilizatorilor de bună credinţă branşaţi la reţeaua publică de alimentare cu apă, întrucât duc la scăderea presiunii”, au anunţat reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia.

Toate procesele-verbale întocmite în urma acţiunii vor fi trimise poliţiştilor şi procurorilor. Verificarea branşamentelor va continua în toate localităţile, precizează reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici