Două sortimente de pâine, contaminate cu oxid de etilenă. Reacţia unui supermarket din România

  • Auchan România recheamă produsele Baghetă French şi Demibaghetă French din gama de panificaţie achiziţionate în data de 06.10.2021.
  • Auchan România recheamă produsele Baghetă French şi Demibaghetă French din gama de panificaţie achiziţionate în data de 06.10.2021. Produsele menţionate au în compoziţia lor drojdie, iar un ingredient al drojdiei a fost contaminat cu oxid de etilenă.
6151 afișări
Imaginea articolului Două sortimente de pâine, contaminate cu oxid de etilenă. Reacţia unui supermarket din România

Două sortimente de pâine, contaminate cu oxid de etilenă. Reacţia unui supermarket din România

Produsele nu prezintă un risc direct pentru sănătate, în condiţiile în care concentraţia de materie primă pentru obţinerea căreia s-a folosit acest ingredient este foarte mică (sub 2,5%).

Rechemarea priveşte exclusiv produsele din loturile comercializate în data 06.10.2021, toate celelelate produse comercializate în raionul de panificaţie nefiind afectate, susţine compania.

Auchan România solicită consumatorilor să nu consume produsele achiziţionate în data 06.10.2021, sfătuindu-i să le distrugă sau să le returneze la Serviciul Clienţi din magazinul Auchan de unde le-au cumpărat şi vor primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 11.10.2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici