Dragnea, despre protestul actorilor: Şi eu îi sprijin pe magistraţi cu toate puterile mele

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la protestul actorilor care vine în sprijinul magistraţilor nemulţumiţi, că şi PSD oferă susţinere, cum ar fi de exemplu prin transferul de atribuţiile spre CSM, for care nu este politic.

860 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre protestul actorilor: Şi eu îi sprijin pe magistraţi cu toate puterile mele

Dragnea, despre protestul actorilor: Şi eu îi sprijin pe magistraţi cu toate puterile mele

"Şi eu îi sprijin pe magistraţi cu toate puterile mele. Nu văd de ce nu i-aş sprijini. Nu am făcut absolut nimic împotriva magistraţilor, nici eu, nici PSD. Am sprijinit magistraţii, pensiile. Eu am spus şi spun în continuare că voi face tot ce ţine de mine pentru ca judecătorii din România să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectat de niciun protocol secret, de niciun şantaj. Am văzut aceste afirmaţii dar nu au acoperire. Care justiţie să fie subordonată?", a declarat luni Liviu Dragnea.

Răspunsul era legat de protestul actorilor, care îi sprijină pe magistraţii ieşiţi în stradă din cauza Ordonanţei pe Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici