După un scandal cu fosta soacră, o femeie din Brăila s-a urcat beată la volan şi a lovit mai multe maşini într-o parcare

O femeie de 51 de ani, din Brăila, este cercetată de poliţişti, după ce, în urma unei altercaţii cu fosta soacră, s-a urcat la volan, fiind băută, şi a lovit mai multe maşini, într-o parcare din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1505 afișări
Imaginea articolului După un scandal cu fosta soacră, o femeie din Brăila s-a urcat beată la volan şi a lovit mai multe maşini într-o parcare

După un scandal cu fosta soacă, o femeie din Brăila s-a urcat beată la volan şi a lovit mai multe maşini într-o parcare

Scandalul a avut loc în timpul nopţii de miercuri spre joi, la locuinţa soacrei. Femeia a sunat la Poliţie pentru a anunţa că fosta noră a provocat scandal, apoi a avariat două maşini în parcarea interioară a blocului.

Poliţiştii au constatat că femeia aflată la volan băuse foarte mult alcool.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că a avut un conflict verbal cu fosta sa noră. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, care s-ar fi deplasat la domiciliul fostei soacre, cu un autoturism, pentru a discuta personal asupra restituirii cheii de acces în locuinţă sa de către fostul soţ. În urma discuţiilor purtate, nora s-a urcat în autoturismul personal şi, efectuând manevra de mers înapoi fără să se asigure, a tamponat şi avariat două autoturisme aflate în parcarea interioară a blocului. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentraţie 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Femeia care a condus maşina a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici