Editorial Cristian Tudor Popescu: Dincolo de punctul fără întoarcere

De ce-mi era frică, s-a întâmplat. Profesioniştii bolovanilor şi sticlelor incendiare, pitecantropii, s-au dezlănţuit în Piaţa Universităţii, fără nicio legătură cu manifestanţii paşnici care îşi strigau revendicările. Aceste animale trebuie izolate şi arestate de forţele de ordine fără ezitare.

2999 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Dincolo de punctul fără întoarcere

Editorial Cristian Tudor Popescu: Dincolo de punctul fără întoarcere (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Dar dicolo de această violenţă oarbă şi dezgustătoare, miile de oameni care demonstrează paşnic în marile oraşe ale ţării arată limpede faptul că punctul fără întoarcere a fost depăşit.

Eu, unul, nu-mi mai pot imagina o Românie condusă în continuare de Băsescu, Boc, Udrea et comp.

Pentru fiecare om rănit sau, doamne fereşte, mort, fie manifestant, fie jandarm, fie jurnalist, Băsescu şi ai lui sunt răspunzători şi mai devreme sau mai târziu vor plăti.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici