Video Elev filmat vorbind urât unei profesoare şi ameninţând-o. Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicaţii pentru o notă primită/ Elevul a fost reţinut

Poliţiştii din Vâlcea au început o anchetă după ce un elev de la un liceu tehnologic cere socoteală unei profesoare pentru o notă primită, vorbindu-i urât, ameninţând-o şi lovind cu pumnul în catedră. Elevul a fost reţinut de poliţişti, după audieri, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

4752 afișări

Imaginile cu elevul care îşi ameninţă profesoara au fost postate pe Facebook.

Incidentul a avut loc la Liceul tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea. Elevul de clasa a XI-a a fost filmat în timpul orei de un coleg. Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicaţii profesoarei pentru o notă primită în timp ce stă sprijinit de catedră şi loveşte cu pumnul în masă. La final, elevul o ameninţă pe profesoară

„Arătaţi-mi şi mie unde am greşit, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte din carte şi arată-mi unde am greşit... mai citeşte o dată... vorbesc cum vreau... să te vedem pe stradă când nu mai eşti în şcoală... mă...pe ea”, sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze: „Nu e bine ce faci... Ţi-am dat câteva indicii...eu zic să te gândeşti mai bine, o să-ţi scad nota la purtare.”

Poliţia a început o anchetă după ce poliţiştii au văzut imaginile cu incidentul.

„Ne-am autosesizat, facem cercetări în această cauză. Deja au fost dispuse măsuri şi urmează să fie depusă o plângere”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Sandra Bălteanu.

Pentru comportamentul său, elevul ar putea fi exmatriculat de conducerea Liceului Tehnologic şi se va alege cu dosar penal pentru ameninţare.

Inspectoratul Şcolar şi conducerea şcolii nu au putut fi contactaţi.

Elevul filmat vorbind urât unei profesoare şi ameninţând-o a fost reţinut

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat, vineri după-amiaza că tânărul, care are 20 de ani, fiind elev la Liceul tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu”, din Râmnicu-Vâlcea, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici