Reacţie din spaţiul medical. Medicul Emilian Imbri: Plecarea lui Voiculescu pentru mine înseamnă că a trecut valul doi al pandemiei

  • Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului Victor Babeş din Bucureşti, susţine că decizia privind demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătăţii a venit prea târziu.
  • Emilian Imbri: „Eu sunt bănăţean, dar domnul Cîţu mă întrece în lentoare, această decizie trebuia luată de mult timp.”
18885 afișări
Imaginea articolului Reacţie din spaţiul medical. Medicul Emilian Imbri: Plecarea lui Voiculescu pentru mine înseamnă că a trecut valul doi al pandemiei

Emilian Imbri: plecarea lui Voiculescu pentru mine înseamnă că a trecut valul doi al pandemiei

Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti, spune că premierul Florin Cîţu a avut prea multă răbdare cu ministrul Vlad Voiculescu.  În locul lui Voiculescu, trebuie pus un om care cunoaşte sistemul, mai spune fostul manager.

„Eu sunt bănăţean, dar domnul Cîţu mă întrece în lentoare, această decizie trebuia luată de mult timp, schimbarea este şi pentru mine, eu simt sistemul cum puţini îl simt, nu vreau să fiu ministru”, a spus Emilian Imbri la Digi 24.

Emilian Imbri consideră că „plecarea lui Voiculescu de la minister înseamnă că a trecut valul doi al pandemiei”. De aceea, fostul manager de la Victor Babeş spune că viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să fie diferit de Voiculescu.

„Ar trebui coaliţia să se lase de prostii şi să numească rapid un om care cunoaşte sistemul pentru că daca mai vine unul cu bine intenţii, dar stă doar în culise şi vede doar dintr-un unghi, s-a rupt filmul. Viitorul ministru trebuie să se ocupe concomitent de mai multe lucruri, nu doar de COVID. Sistemul se prăbuşeşte”, a precizat Imbri.

Premierul Florin Cîţu anunţa pe 14 aprilie că a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţie a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. 

Cîţu a explicat şi de ce a luat această decizie. El a spus că a vrut să se asigure că oamenii îşi vor menţine încrederea în instituţiile statului.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici