Etapa finală a selecţiei Eurovision din Ucraina se va desfăşura într-un adăpost antiaerian

  • Ucraina va organiza la Kiev etapa finală a selecţiei Eurovision.
  • Evenimentul se va desfăşura într-un adăpost antiaerian din Kiev.
318 afișări
Imaginea articolului Etapa finală a selecţiei Eurovision din Ucraina se va desfăşura într-un adăpost antiaerian

Runda finală a selecţiei naţionale Eurovision se va desfăşura sâmbătă seară într-un adăpost antiaerian din capitală.

Anul trecut, concursul a fost câştigat de orchestra ucraineană Kalush Orchestra, dar anul viitor evenimentul va fi găzduit de Liverpool din cauza războiului din Ucraina.

Finala va fi transmisă în direct de la staţia de metrou Maidan Nezalezhnosti din Kiev, care este folosită ca adăpost antiaerian, potrivit Sky News.

Vor participa 10 artişti, iar organizatorii au anunţat că va fi un „juriu plin de vedete".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici