Eurodeputat român, după alegerile din R. Moldova: În sfârşit, veşti bune de peste Prut/ Scor obţinut de AUR

„În sfârşit, veşti bune de peste Prut”, transmite europarlamentarul Eugen Tomac, născut în sudul Basarabiei, după alegerile din Republica Moldova. Potrivit rezulttelor preliminare, Partidul Acţiune şi Solidaritate a obţinut peste 50%.

8967 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat român, după alegerile din R. Moldova: În sfârşit, veşti bune de peste Prut/ Scor obţinut de AUR

Eurodeputat român, după alegerile din R. Moldova: În sfârşit, veşti bune de peste Prut/ Scor obţinut de AUR

„În R. Moldova rezultatele preliminare arată astfel, conform after-poll:
PAS - 55,1 %
Blocul comuniştilor şi Socialiştilor 24%
Partidul Sor 8,1%
.......
AUR 0,9%”, transmite Eugen Tomac. Conform datelor actualizate, după numărarea a 99% dintre voturi, AUR a obţinut 0,49%.

Europarlamentarul român, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, este născut sudul Basarabiei.

„În sfârşit, veşti bune de peste Prut”, adaugă Tomac.

CITEŞTE ŞI Scor slab al AUR în Rep. Moldova, faţă de victoria majoră din România din 2020. „Parcă a fost al treilea tur pentru prezidenţiale”

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS, proeuropean) a câştigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor preliminare ale unui sondaj telefonic efectuat în cursul zilei de duminică de organizaţia WatchDog.MD şi de Institutul de Politici Publice.

Datele sondajului de opinie sunt preliminare, urmând să fie actualizate pe măsură ce sunt centralizate.

Duminică, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. 11 secţii de votare au fost deschise în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
legeri,
r. moldova

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici