Explozie de cazuri de Covid-19, în şcoli din Cluj. Mai mulţi elevi şi profesori, infectaţi cu noul coronavirus

Trei cadre didactice şi nouă elevi din învăţământul preuniversitar din judeţul Cluj sunt infectaţi cu COVID – 19 după prima săptămâna de şcoală.

41407 afișări
Imaginea articolului Explozie de cazuri de Covid-19, în şcoli din Cluj. Mai mulţi elevi şi profesori, infectaţi cu noul coronavirus

Epidemie de Covid-19 într-o şcoală din Cluj. Mai mulţi elevi şi profesori, infectaţi cu noul coronavirus

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a declarat pentru MEDIAFAX că cei infectaţi sunt internaţi în spital.

”Avem 3 cadre didactice şi 9 elevi infectaţi cu COVID şi sunt în spital. DSP Cluj a declanşat anchete epidemiologice în aceste cazuri”, a spus Abrudean.

La nivelul judeţul Cluj, sunt nouă şcoli în care cursurile au loc online, după scenariul roşu.

Încă 12 unităţi de învăţământ din România au trecut vineri în scenariul roşu. Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a anunţat vineri că 312 unităţi fac cursuri exclusiv online, faţă de 300 câte erau înregistrate joi.

Până în prezent se cunosc cazurile a doi elevi îmbolnăviţi cu Covid-19, unul de la Colegiul Gheorghe Şincai din Capitală şi celălalt de la o şcoală din Galaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici