Explozie într-o maşină, pe o stradă din Bucureşti. UPDATE: Un tânăr a decedat

  • O butelie aflată într-o maşină care staţiona pe strada Braşov din Capitală a explodat.
  • Unul dintre cei doi tineri care erau în maşină a decedat
  • Explozia nu a fost urmată de incendiu.
5496 afișări
Imaginea articolului Explozie într-o maşină, pe o stradă din Bucureşti. UPDATE: Un tânăr a decedat

UPDATE Unul dintre tineri a decedat

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, tânărul care a fost găsit în stare de inconştienţă în urma exploziei a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

Ştire iniţială

Joi, în sectorul 6 din Bucureşti, a avut loc o explozie în interiorul unui autoturism staţionat. Anunţul a fost făcut prin apel la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipaje de prim ajutor. Zona a fost balizată. La caz acţionează şi două autospeciale pentru descarcerare şi echipaj CBRN.

Potrivit ISU Bucureşti, explozia a avut loc la o butelie aflată într-un autoturism care staţiona pe strada Braşov. În interior se aflau doi tineri cu vârste de aproximativ 26 şi 27 de ani. Unul dintre cei doi tineri este în stare de inconştienţă, în stop cardiorespirator. Celui de al doilea tânăr i se acordă primul ajutor.

Ca urmare a exploziei, maşina are geamurile sparte şi a suferit deformări. Poliţia Capitalei susţine că din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. 

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici