Fără plastic la florile pentru Regină. La Londra, doliul respectă mediul înconjurător

Ambalajul din plastic este îndepărtat din jurul florilor.

243 afișări
Imaginea articolului Fără plastic la florile pentru Regină. La Londra, doliul respectă mediul înconjurător

Sute de voluntari coordonaţi de personalul Royal Parks, organismul oficial care se ocupă de parcurile regale, lucrează pentru ca toate omagiile florale lăsate în onoarea Reginei Elisabeta să fie ecologice.

Aceştia îndepărtează plasticul din buchete, scrisori şi cărţi poştale, în Tributul Floral organizat în parcul public al Palatului Buckingham, Green Park.

Plasticul colectat este imediat reciclat, în timp ce florile de la finalul sărbătorilor vor fi trimise la compost.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici