Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp / Un cetăţean olandez, principalul suspect

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, a fost găsită, duminică, moartă. Un cetăţean olandez este principalul suspect în acest caz, conform unor surse judiciare, poliţiştii stabilind un cerc mai larg de suspecţi. Anchetatorii au luat legătura sâmbătă online cu olandezul, acesta spunând că a trecut cu maşina prin satul Gura Suţii.

14336 afișări
Imaginea articolului Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp / Un cetăţean olandez, principalul suspect

Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp / Un cetăţean olandez, principalul suspect

UPDATE: Un cetăţean olandez, principalul suspect în cazul morţii fetei de 11 ani din Dâmboviţa - surse

Un cetăţean olandez este principalul suspect în cazul morţii fetei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, conform unor surse judiciare, poliţiştii stabilind un cerc mai larg de suspecţi. Anchetatorii au luat legătura sâmbătă online cu olandezul, acesta spunând că a trecut cu maşina prin satul Gura Suţii.

În acest moment, spun surse judiciare apropiate anchetei, maşina cu care s-a deplasat cetăţeanul olandez a fost luată în custodia Poliţiei.

Totodată, au fost recoltate probe ADN de pe corpul fetei de 11 ani pentru a fi confruntate cu cele din autoturism.

Anchetatorii au reuşit să găsească cadavrul după ce au vizionat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere şi au stabilit traseele pe care autoturismul în care se presupune că a urcat fata de 11 ani s-a deplasat.

După mai multe ore de căutări, trupul acestei a fost găsit în apropierea unui drum.

Cetăţeanul olandez a închiriat un autoturism de la o societate de profil, conform aceloraşi surse, pentru a se deplasa pe teritoriul României, iar în acest moment ar fi în afara ţării.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, a fost găsită, duminică, moartă. Aceasta a fost găsită în afara localităţii, într-o zonă cu vegetaţie şi prezenta urme de violenţă. Fata din localitatea Gura Suţii a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat poliţiştii că nu s-a mai întors de la şcoală.

Căutările fetei au fost începute în aceeaşi zi, iar în acţiune au fost implicate un elicopter şi drone, dar şi sute de poliţişti.


Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. „Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, au precizat reprezentanţii IGPR.

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat poliţiştii că nu s-a mai întors de la şcoală.

Căutările fetei au fost începute în aceeaşi zi, iar în acţiune au fost implicate un elicopter şi drone, dar şi sute de poliţişti.

Taguri:
fată,
moartă,
găsită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici