O fetiţă de 11 ani din Dâmboviţa a dispărut când se întorcea de la şcoală. E căutată cu elicopterul şi cu drone

Poliţiştii din Dâmboviţa caută o fată de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală. Căutările continuă sâmbătă, când vor fi folosite, pentru găsirea fetei, şi un elicopter şi mai multe drone.

2914 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 11 ani din Dâmboviţa a dispărut când se întorcea de la şcoală. E căutată cu elicopterul şi cu drone

O fetiţă de 11 ani din Dâmboviţa a dispărut când se întorcea de la şcoală. E căutată cu elicopterul şi cu drone

Poliţiştii din Dâmboviţa continuă sâmbătă căutările fetei de 11 ani, care a dispărut vineri. Fratele acesteia a sesizat poliţiştii că sora lui nu a mai revenit de la şcoală.

Căutările vor fi făcute sâmbătă şi cu ajutorul unui elicopter şi a unor drone.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în momentul dispariţiei fata era îmbrăcată cu blugi albaştri, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui şi păr lung, castaniu.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici